Na svátek práce roku 2017, konkrétně 1. května, spouští HYDROTOP nový web. Pokud tento text čtete tak na něm právě jste! Děkujeme Vám. Přečtěte si kdo vlastně jsme a zda jsme ti praví partneři pro Vás. My věříme, že ano :)

 

My šlechtíme HYDRY aby Vám mohly sloužit

Jsme tvůrci hydraulických agregátů tzv. HYDER a jejich příslušenství pro profesionální použití v rozmanitých pracovních prostředích.  Hydry šlechtíme v srdci České republiky na Vysočině, aby byly všem zájemcům na dosah ruky. Naše poslání je vyšlechtit jedinečnou HYDRU pro jedinečného klienta a ukázat mu, jak se stát jejím pánem, aby ji mohl využít pro splnění svých ušlechtilých pracovních úkolů.

 

Staňte se pánem HYDRY vyšlechtíme Vám ji na míru

Vyrábíme různě silné hydraulické agregáty a příslušenství (například kompletní postroj pro frézování komínů). Na světlo světa přivádíme plemena HYDER, která pozřela sílu od 13 do 21 koní. Naši klienti tzv. páni HYDRY si s naší pomocí vybírají vhodné plemeno HYDRY jako zdroj energie a postroje potřebné ke splnění svých smělých cílů. Pevně věříme, že jakmile se jednou stane klient pánem HYDRY a pozná kvalitu plemene, naši nekončící péči a servis s možnostmi úprav hydraulického agregátu i sestrojení téměř čehokoliv na míru, již si ani nevzpomenete na jiné produkty než ty z HYDROTOPu.

 

Každá HYDRA je unikátní

Jsme přesvědčeni, že každý klient HYDROTOPu si zaslouží nejvyšší kvalitu hydraulických agregátů. Šlechtíme proto plemena HYDER z čistokrevných průmyslových komponent pro dlouhodobou pracovní zátěž. Jako jediní v ČR jsme dokázali vyšlechtit plemeno HYDRY, které dokázalo pojmout sílu 21 koní a je připraveno využít jejich energii ve službách svého pána!

 

Vše, co si dokážete představit může být skutečné.

Pánem HYDRY se může stát každý. Nejpravděpodobněji bude sloužit jednotlivým živnostníkům a firemním klientům, kteří potřebuji používat specializované, nejen hydraulicky poháněné nástroje. Typicky pohon přístrojů pro frézování komínů, bourací kladiva, sekací i řezací nástroje a mnoha dalších ... Staňte se pánem HYDRY a využijte ji pro bezproblémové splnění svých náročných pracovních úkolů.

 

Už se nemůžeme dočkat chvíle, kdy se budeme moci pustit do šlechtění té Vaší HYDRY!

Začněte výběrem plemena.

 

tým HYDROTOP